5 grunner til å fylle opp BSU-kontoen din

BILDE: Person ser ut av et vindu.

Slik blir du en BSU-vinner.

Hvorfor skal du fylle opp BSU-kontoen din? Fordi boligsparing for ungdom (BSU) er en fantastisk måte for deg som er under 34 år å spare til din første bolig. En full BSU-konto på 300.000 kroner er gull verdt den dagen du skal kjøpe din første bolig. Her er 5 gode grunner:

1. Få en fot innenfor

Med BSU har du et stort fortrinn når du skal inn på boligmarkedet. Det kan for enkelte være forskjellen på om du kvalifiserer for et boliglån eller ikke.

Prøv vår boliglånkalkulator her.

2. Få den beste renten

Du får bankens aller beste rente fra første krone du sparer i BSU. Husk at du sparer i mange år, så god rente kommer godt med.

3. Få maks tilbake på skatten

Du får 20 prosent i skattefradrag på alt du sparer. Setter du inn maksbeløpet per år på 25.000 kroner, kan du derfor få 5.000 kroner i skattefradrag. For mange kan dette være forskjell på å få igjen på skatten, kontra en real baksmell.

4. Få troverdighet

Ved å spare i BSU viser du banken din at du kan. At du evner og har viljen til å spare, kommer godt med når du en gang i fremtiden skal søke om boliglån.

5. Få gevinst

Å spare i BSU er helt risikofritt, og det koster ingenting. Du er med andre ord sikret en gevinst.

Har du ikke BSU?

Slapp av. Det er aldri for sent å begynne å spare (med mindre du nettopp har fylt 34 år. Da kanskje vi må finne på noe annet lurt til deg). Å åpne en BSU-konto er helt kostnadsfritt og gjort på 1-2-3! Ta kontakt med din lokale bankrådgiver, så hjelper vi deg i gang.

Er du klar til å realisere boligdrømmen? Søk boliglån her.

Recommended Posts