5 apper som gjør reisen smidigere

BILDE: Person sitter på flyplassen og ser på mobilen.

Det viktigste å ha med på reise pakkes ikke ned i kofferten, men lastes ned på telefonen. Her er appene som gir deg en trygg og morsom reise.

Dato for avreise nærmer seg og det etterlengtede avbrekket i rutiner skal endelig bli virkelighet. Men har du kontroll på det praktiske? Og hva gjør du hvis uhellet er ute? Vi går gjennom 5 nyttige apper for deg som skal ut på reise.

Eika Reise – når du trenger hjelp finner du den i lomma

Eika Forsikrings egen reiseapp er et must for deg som har reiseforsikring hos oss. Den gir deg rask tilgang til alarmsentralen døgnet rundt, og prosessen for å melde skade er enkel. Samtidig har du alltid forsikringskortet for hånden, så du kan se hva som dekkes av din forsikring. Appen finner raskt informasjon om apotek, sykehus og behandlingssteder der du er.

Last ned i App Store 
Last ned i Google Play

Outtt – uunnværlig for deg som skal på oppdagelsesferd i Norge

Outtt viser deg de fineste naturopplevelsene i Norge. Finn ditt område, planlegg din neste tur, track dine egne opplevelser og ta kontakt med en lokal guide. Outtt er basert på lokalkunnskap og skal vise deg turmål og steder du ikke visste eksisterte, eller motivere deg til å gjennomføre egne turer og opplevelser.

Last ned i App Store 
Last ned i Google Play

Hotels.com – Klassikeren innen reiseapper

Hotels.com gjør det enkelt, kjapt og sikkert å bestille det perfekte hotellet via appen sin. Du kan søke etter hoteller, se bestillingene dine og samle alle overnattinger. Samler du ti overnattinger gjennom Hotels.com, får du en bonusovernatting. Penger spart er penger tjent.

Last ned i App Store 
Last ned i Google Play

Tripadvisor – de ærlige tilbakemeldingene på hoteller og spisesteder

Sjekk de beste hotellene, restaurantene og severdighetene før du reiser. Tripadvisor har en enorm database, med svært mange brukere verden over. Det gjør det enkelt å finne ærlige tilbakemeldinger på stedet du vurderer. Ikke let i blinde etter fiskerestauranter i Marakesh, og finn det mest populære hotellet i Paris ifølge gjestene selv.

Last ned i App Store 
Last ned i Google Play

Google Maps – uovertruffen karttjeneste med maks brukervennlighet

Google Maps er en sann venn i nøden. Karttjenesten er utrolig nyttig når du lurer på veien fra flyplassen til hotellet, eller fra hotellet til stranden. Last ned Google Maps og de kartene du trenger på forhånd. Da kan du bruke dem i offline-modus i utlandet, og slipper å bruke datatrafikk når du trenger kartene.

Last ned i App Store
Last ned i Google Play

Med disse appene på telefonen har du alt du trenger for en morsom og trygg reise. Bare husk å putte laderen til telefonen i kofferten.

Recommended Posts