#muligheter

Hos LillestrømBanken driver vi faktisk like mye på dine og lokalmiljøets premisser som på våre egne. Det er jo lokalmiljøet vi opprinnelig ble til for. Dessuten liker vi å tenke på at måten vi er i kontakt med kundene på, minner mer om et samarbeid enn at vi leverer en tjeneste. Da oppstår muligheter.

Det er en god stund siden man sto «med lua i hånda» når man var i kontakt med banken. I dag er en bank så mye mer. Det er et sted å få gode råd, det er et sted man kan ta med seg idéer.

Enten det gjelder privatpersoner eller bedrifter i støpeskjeen – vi er til for å skape noe, for å oppnå små og store drømmer. I bagasjen har vi over 100 år med erfaring og lokalkunnskap om hvordan vår region er skrudd sammen og hva som skal til or å lykkes her. Paret med dine idéer kan vi skape noe helt spesielt.

Neste gang du tar kontakt med oss, tror vi du vil få merke forskjellen. LillestrømBanken er ikke bare et sted du går når du har finansielle behov, det er et sted hvor man sammen kan skape muligheter. Vi håper du får inspirasjon til å realisere dine muligheter her på denne siden.

Vi er din mulighetsbank.